Opskrifter

Avokado-ostesalat

25. september 2009

Blød salat i mere end en forstand

– med både smag og sundhed

2 portioner

2 modne avocadoer

Saft af 1 citron

4 rødkålsblade eller store salatblade (kan udelades)

4 tomater

1 gul peberfrugt

1 rød peberfrugt

1 håndfuld rucola

150 g mini bøffelmozarella-ost

Kryddersalt

Del avocadoerne, fjern stenen og skræl dem. Skær avocadokødet i skiver på langs og dryp med citronsaft. Kom kålbladene i en skål med avocadoskiverne ovenpå. Skær tomaterne i skiver og den rensede gule og røde peberfrugt i tern. Bland med rucolaen og mozarella og anret ovenpå avocadoen. Drys med lidt kryddersalt og evt. fintsnittet rødkål.

Fra Lene Hanssons “Lene Hanssons Salater – til alle dagens måltider”

Forrige artikelÆggekage med bakskuld

Næste artikelAnanassalat