Opskrifter

Bønnepålæg

16. juli 2011

Frokosten skal være farvestrålende og delikat, ikke mindst når man er på kur. Skal maden med på arbejde, er det nødvendigt, at den kan tåle transporten og er lækker flere timer  efter den er tilberedt – f.eks. et godt stykke rugbrød med bønnepålæg.

  • 4 dl kogte bønner (kidney-, hvide eller sorte bønner)
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. tørret timian eller oregano
  • Olivenolie
  • Paprika
  • 1 citron

Purér bønnerne i køkkenmaskinen sammen med hvidløg, spidskommen og den valgte krydderurt. Rør lidt vand eller en lille smule olie i pureen og smag til med salt og peber.

Servér pureen med et par stænk olivenolie, et drys paprika og citronbåde.

Forrige artikelMandelsmørepålæg

Næste artikelMeditation balancerer krop og sind