Nyheder

Chokolade Mousse Iscreme

9. juni 2017

Uhhhh … tæt på vanedannende cremet chokoladeis. Og så er denne chokolade-mousse sundere.

Til ca. 3 personer

Udstyr: Blender og en ismaskine

 

Du skal bruge:

  • 1 dåse kokosmælk
  • 4 spsk. kokospalmesukker eller kokospalmesirup
  • 1 dl rå kakao
  • 2 spsk lechitin granulat eller 1 pasteuriseret æggeblomme
  • 1 spsk. mandelsmør
  • ½ dl groft hakket rå chokolade
  • Evt. drys med rå kakaonibs

 

Sådan gør du:

Blend alle ingredienser med undtagelse af hakket chokolade og køl cremen ned i køleskabet.

Hæld den afkølede creme i din ismaskine og tilsæt den hakkede chokolade under omrøringen.

Drys med rå kakaonibs eller smeltet chokolade inden servering.

 

Fra bogen ‘N’ice Cream’ af Caroline Fibæk og Carolina Cia Bruun, Greengoddess.dk

Forrige artikelSukker og fedt – en overvægtig alliance

Næste artikelOlier er flydende skønhed