Disse trøfler smager susende godt, og de kan formes og dekoreres lige præcis, som du har lyst til.
100 g havregryn
100 g kokosmel
50 g kakao
50 g jomfrukokosolie
12-15 store dadler uden sten, udblødt i vand
15 g kokossukker eller rørsukker
1 spsk kaffe (kan udelades)
1 tsk vanilje pulver
1 tsk kanel eller efter smag og behag
Friskpresset appelsinsaft og evt. reven appelsinskal
Eventuelt lidt ekstra vand til at samle det hele med
Det hele køres i en kraftig blender eller food processor til en tyk, sammenhængende masse. Stilles i køleskab et par timer, rulles til små trøfler i den størrelse, som du ønsker, og de trilles i sundt krymmel f.eks. frysetørrede hindbær eller kokosmel, der kan farves med rødbedesaft, appelsinskal, hvedegræs med mere.
Fra e-bogen ‘Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed’ af Anette Harbech Olesen.
Forrige artikelBlodsukker-stabiliserende morbærblade mod diabetes
Næste artikelVelvære og naturligt ren: Klar til store badedag!