Brug dem som snack, til madpakken eller sammen med salat til aftensmaden.
6-7 stk.
2 dl. grov basis farsmix fra Natur Drogeriet
4 dl. kogende vand
2 tsk. loppefrøskaller
1 lille løg
salt, peber
½ tsk. røget paprika
1 æg
100 g kogte mosede kartofler
kokosolie til stegning
Hæld vandet over farsmixen og lad det koge 20-30 minutter, til vandet er godt kogt ind. Kom loppefrøskallerne i farsmixen, så det kan suge lidt væde til sig.
Riv imens løget fint og mos kartoflerne. Kom løg, kartofler, æg, salt, peber og røget paprika i farsmixen og rør det hele godt sammen.
Varm vaffeljernet op og smør det med rigeligt kokosolie. Kom ca. 1½ spsk. dej i vaffeljernet og fordel det lidt ud med en ske. Bag vaflerne til de er gyldne og slipper jernet. Kom kokosolie på mellem hver vaffel. Vaflerne er mere bløde i det end almindelige vafler.
Kan serveres til en god salat eller bruges som en slags brød og smøres med f.eks. tahin, sandwich-spread, mayonnaise mm. og toppes med lækre grøntsager. De er også gode til madpakken.