Grønkål er både sundt og næringsrigt – og hører julen til. Hvis du tager denne grønkålssalat i stedet for den stuvede bliver det endnu bedre for din fordøjelse.
4 personer
Pisk ingredienserne til dressingen sammen i en skål. Fjern de grove ribbe på grønkålen og vask og rengør den grundigt. Slyng grønkålen tør i en salatslynge og hak kålen helt fint.
Skær appelsinerne i mindre tern og fileter evt. appelsinbådene, hvis du har tiden og tålmodigheden til det. Halver granatæblet og kom den ene halvdel i en pose.
Slå på skallen af granatæblet med en grydeske, så kernerne falder ned i posen og er klar til brug.
Vend grønkål, appelsin og granatæblekerner sammen med dressingen og server din grønkålssalat.
Forrige artikelForskere bag forsøg med mobilstråling: Der er grund til bekymring
Næste artikelGluten – alle taler om det, men hvad er det egentlig?