Mad

Fiberpandekager med skyr og bær

19. december 2014

Morgenmad eller dessert? Pandekager med fibre er en sund variant med flere muligheder. 

4 stk.

Du skal bruge:

1 banan

1 æg

50 g mandler (blendede eller malede til mel)

50 g grovvalsede havregryn

½ tsk. kanel og vanillepulver, eller mere efter smag og behag

Lidt agavesirup på toppen (kan udelades)

Jomfrukokosolie til stegning

Skyr

Blandede bær

Sådan gør du:

Blend mandlerne til mel. Tilsæt herefter æg, banan, havregryn og krydderier og blend til en grov masse. Varm lidt jomfrukokosolie på panden og sæt fire små pandekager. Steg dem 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne. Server dem lune, toppet med skyr og friske bær.

Fra ‘Kolesterol Kogebogen – Spis dig til blodsukker og kolesterol i balance’ af Anette Harbech Olesen.

Find flere opskrifter fra Anette på madforlivet.com

Forrige artikelFjerde søndag i advent

Næste artikelBliver du rørt?