Opskrifter

Kyllingewok

25. september 2009

Til 4 personer

250 g kyllingeinderfilet 1 stort løg 2 cm revet ingefær 2 dl suppe 1 citrongræs 125 g sugarsnaps 1 stor gulerod 1 rød peber ½ broccoli 2 spsk. kokosolie 1 spsk. karrypasta 1 tsk. paprika 2 dl kokosmælk 1 spsk. maizena Salt og peber

Tilbehør: Brune ris eller quinoa

  1. Kyllingen skæres i mundrette stykker og svitses i 2 min. i kokosolien sammen med karrypasta, paprika, revet ingefær og løget, der er skåret i både.
  2. Tilsæt citrongræs, suppe og gulerod skåret i tynde lange stave, og lad det koge i 5 min.
  3. Tilsæt peberfrugt i lange stykker, og lad det koge i 5 min.
  4. Tilsæt sugarsnaps og broccoli og lad det koge i 3 min.
  5. Rør 1 spsk. maizena op i kokosmælken, og rør det i retten under omrøring. Når retten koger op, smages til med salt og peber.

Forrige artikelTraumer eller lykketilstand med fra fødslen

Næste artikelEr dine venindeforhold med eller uden torne?