Opskrifter

Marcipankager

6. september 2010

Bageren kan kun blive misundelig over denne version af en vinduesklassiker…

Ca. 10 stk.

225 g speltmel 75 g fuldkornsspeltmel 1 tsk vanilje 80 g smør 2 spsk agavesirup 2 æg 200 g økologisk marcipan 50 g 72% chokolade Mel og vanilje blandes, hvorefter smørret smuldres i, og dejen samles med agavesirup og æg. Dejen rulles tyndt ud på et melbestrøet bord og udstikkes i små runde cirkler. Ca. 20 g marcipan rulles til en kugle og lægges midt på dejcirklen, som foldes ind til midten af marcipanen fra 3 sider. Bages ved 200 grader ca. 15 minutter. Når kagerne er kolde, kan de pyntes med smeltet chokolade på hjørnerne.

Fra bogen “Sundere sødt” af Helle Kofoed.

Forrige artikelFladbrød med frugt

Næste artikelDadeldrøm