Krop
Nyheder
Sponsoreret

Markant forbedring af helbredet på blot 3 måneder

Brugere af det nye danske kosttilskud Movagain Pro rapporterer om markante reduktioner i ledstivhed og -ømhed, og 80 % af testdeltagere vil anbefale andre at prøve produktet

4. oktober 2024

Vi ønsker alle en aktiv og fri hverdag, ikke mindst når vi nærmer os pensionsalderen og har ekstra tid til at udfolde os i fritiden. Men i takt med en øget levealder føler man- ge af os brugte og begrænsede efter et langt liv.

Det danske kosttilskud Movagain Pro, som blev lanceret i starten af 2024, har til formål at støtte muskler og led, så vi kan bevare en aktiv livsstil – også i de senere år. Et netop offentliggjort brugerstudium med 49 raske danskere, der oplevede bevægel- sesbesvær i hverdagen, peger på, at Mova- gain rammer plet for en masse mennesker.

Efter tre måneders dagligt indtag melder deltagerne om reduktion efter hvile i led- stivhed (26,9%) og ledømhed (17,5%). Desuden oplever de:

  • 26,4 % forbedring i generelt velbefindende
  • 28 % reduktion i gener ved lettere hver-dagsaktivitet

Effektive indholdsstoffer

Movagain Pro er et kombinationsprodukt, der forener velkendte næringsstoffer med en mindre kendt, men dog langtfra hem- melig ingrediens.

De kendte stoffer er C- og D-vitamin samt spormineralet selen og udtræk af boswellia serrata, som hver for sig har dokumenteret effekt på bl.a. vedligeholdelsen af normale led, muskler, knogler, og immunsystemet.

Hovedingrediensen i Movagain Pro er chondroitin sulfat, der stadig er relativt ukendt herhjemme, men som i årtier har været brugt andre steder i verden. Bl.a. har det længe været populært i Japan, hvor det årlige salg af chondroitin-produkter over- stiger 2 milliarder kroner.

En af verdens største producenter af chondroitin sulfat, og storeksportør til netop Japan, er den danske virksomhed ZPD A/S, som også har deltaget i udvik- lingen af Movagain Pro.

Anbefaler til andre

Movagain Pro’s positive påvirkning af musk- ler, led, knogler og generelle velbefindende er forbundet med indholdet af vitamin C, D og boswellia-udtræk. Vitamin C bidrager til nor- mal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler og brusk, mens vi- tamin D hjælper med at vedligeholde normale knogler og en normal muskelfunktion. Boswel- lia serrata bidrager til at vedligeholde normale led. Derudover bidrager selen og vitamin C til at vedligeholde et normalt immunsystem og redu- cere oxidativt stress.

Det er måske en del af grunden til, at hele 80 % af deltagerne i den ovennævnte brugerundersøgelse siger, at de vil anbefale Movagain Pro til deres omgangskreds.

Se mere på www.movagain.dk

Forrige artikel5 genveje til din egen sundhed – Mor med hænderne fulde?

Næste artikelTilbage til rødderne