Her får du en ret med hele paletten af farver, smag og vitaminer, men det tager lidt tid at skære alle grønsagerne i små bitte stykker, altså helt petit.
2 cm agurk
2 cm squash
½ lille rødløg
½ grøn peber
½ rød peber
1 gulerod
1 fed hvidløg
1 stor tomat, uden indmad
1 stor håndfuld finhakket persille
lidt frisk chili
1 cm Noritang klippet i små strimler
7 hakkede saltede mandler
1 spsk. friskpresset citronsaft
1-2 spsk. omega 3 olie
Alle grønsager hakkes fint, meget fint.
Det hele blandes sammen i en skål og står og trækker i 15 minutter.
Kom din Ratatouille ned i en rund serveringsform, så den ser flot ud på tallerkenen.
Serveres på toppen af en rundskåret plade Noritang.
Forrige artikelChili-griner, farligt eller sundt?
Næste artikelDårlige vaner og misbrug: Kend dine behov – og få styr på dine vaner