Opskrifter

Raw Ratatouille

13. februar 2014

Her får du en ret med hele paletten af farver, smag og vitaminer, men det tager lidt tid at skære alle grønsagerne i små bitte stykker, altså helt petit.

Du skal bruge:

2 cm agurk

2 cm squash

½ lille rødløg

½ grøn peber

½ rød peber

1 gulerod

1 fed hvidløg

1 stor tomat, uden indmad

1 stor håndfuld finhakket persille

lidt frisk chili

1 cm Noritang klippet i små strimler

7 hakkede saltede mandler

1 spsk. friskpresset citronsaft

1-2 spsk. omega 3 olie

Sådan gør du:

Alle grønsager hakkes fint, meget fint.

Det hele blandes sammen i en skål og står og trækker i 15 minutter.

Kom din Ratatouille ned i en rund serveringsform, så den ser flot ud på tallerkenen.

Serveres på toppen af en rundskåret plade Noritang.

 

 

Fra Susy Grundahls bog ‘Retrokuren – råkost, detox og forkælelse’. Med masser af opskrifter på kost og aktiviteter, der får dig til at rense ud, og masser af gode råd og fif til en sundere livsstil. 

Forrige artikelChili-griner, farligt eller sundt?

Næste artikelDårlige vaner og misbrug: Kend dine behov – og få styr på dine vaner