Til 4-5 personer
Salat:
Dressing:
Salat:
Riv rødkålen helt fint på et mandolinjern eller skær det i meget tynde strimler med en kniv. Peberfrugterne skæres i tynde stænger og avokadoen i mindre tern.
Skyl blåbærrene og lad dem dryppe af i en sigte og bræk valnødderne i grove stykker. Basilikumbladene skylles og duppes forsigtigt tørre med et rent viskestykke eller køkkenrulle inden de hakkes groft.
Bland forsigtigt alle ingredienserne til salaten og server dressingen til.
Dressing:
Tø havtornbærrerne op, hvis du bruger frosne. Skær mangoen i grove tern og riv limeskrællen. Kom de tre ingredienser i en minihakker eller lignende og blend til du har en jævn dressing. Hak chilien helt fint og rør den i dressingen.
Stil dressingen på køl til salaten skal serveres.
Bonusinfo: Undlad at komme chili i dressingen, og du har en lækker og frisk puré til at komme oven på yoghurt eller grød.
Forrige artikelHede nætter? Pas på med åbne vinduer om natten
Næste artikelNærvær: ”Jeg er lige her – eller er jeg?”