Opskrifter

Remmetang – Havspagetti med tomatsovs

1. juli 2010

Tang er fyldt med sunde næringsstoffer – vi spiste det da vores gener blev skabt – og det smager godt.

4 personer

30 g tørret (eller samme mængde marineret) remmetang 200 ml soltørrede tomater 3 solmodne tomater 200 g champignon 1 fed hvidløg 6 hakkede sorte oliven Evt. avocado og pinjekerner

Tørret tang opblødes i vand i ca. ½ time, koges i 10 minutter og renses derefter grundigt i rent, koldt vand. Marinaden fremstilles af resten af ingredienserne, som blandes i en gryde og opvarmes i 5-10 minutter.

Tangen serveres med marinaden og garneres evt. med avocado og pinjekerner.

Fra “Tang. Grøntsager fra havet” af Ole G. Mouritsen.

Forrige artikelHvordan behandler man jævn utilpashed?

Næste artikelTang: Wakame-salat med tofu