Opskrifter

Rugbrødssandwich med jordbær og peberrodscreme

11. juli 2014

Hvorfor ikke bringe jordbærsæsonen til frokostbordet? Her en opskrift på vegetarisk velsmag med bittert, stærkt og sødt i samme mundfuld.


4 personer

Du skal bruge:

Peberrodscreme:

250 g. kogte butterbeans

½ spsk. olivenolie

2 spsk. sojayoghurt
salt og frisk kværnet peber

masser af frisk revet peberrod

1 tsk. citronsaft

2 spsk. vand

Fyld og brød til sandwich:

rucolasalat eller babyleaves

12 jordbær

agurkeskiver

½ potte basilikum

8 skiver rugbrød (ikke alt for store)

Sådan gør du:

Kom alle ingredienser til peberrodscremen i en food processor/blender. Kør til du har en jævn creme og smag til. Cremen må gerne være stærk og rive lidt i næsen.

Kom rucola eller babyleaves på halvdelen af rugbrødsskiverne og fordel peberrodscremen ovenpå. Top med jordbær og agurk i skiver samt frisk basilikum og de resterende rugbrødsskiver.

Forrige artikelHumor mod hjerneskade

Næste artikel10 til din skønhed og glæde