Vi kender det alle. Nogle gange skal der bare fart over feltet eller kulør på tilværelsen. Rødbeden giver denne hummus et smukt, rødligt skær, og så er den tilmed super sund og rig på mineraler som bl.a. jern.
Om ikke andet, har du her et alternativ, hvis du har brug for lidt variation i dine hummus-vaner. Denne variation kan bruges på fuldstændig lige fod som sin original-farvede fætter. Og uanset farve, så giver den lidt ekstra mæthed og ’bundtræk’.
Kom alle ingredienserne i blenderen og blend indtil den ønskede konsistens opnås.
Ønsker du en mere flydende konsistens i din hummus, kan du sagtens tilføje yderligere olie, eller sågar en smule vand, som faktisk fungerer forbavsende fint.
Server til en salat eller med udskårne grøntsager.
Fra bogen ‘Powerblending – Verdens hurtigste fastfood’ af Mads Bo.
Forrige artikelVi er født til at elske sukker – nu slår det os langsomt ihjel
Næste artikelTi råd til stabilt blodsukker – mere energi og mindre stress